Ondersteuning bij leven met een beperking

First Aid Band aan het spelenHomepage Dagbesteding

Ook mensen met een handicap willen hun tijd nuttig doorbrengen. Het Rijnmond gebied kent verschillende vormen van dagbesteding en activiteitencentra voor  mensen met een verstandelijke beperking of voor mensen met een lichamelijke beperking.

Sommige mensen met een handicap zijn niet in staat werk te vinden. Een alternatief is dan meedoen aan arbeidsactiviteiten in een van de dagcentra in de regio Rotterdam. Voor kinderen met een handicap zijn er ook verschillende opvangmogelijkheden. Voordat u een activiteit, dagbesteding of een kinderdagcentrum kiest, is het handig een aantal dingen te weten. Hieronder vind u een aantal informatieve teksten. Indien van toepassing vind u onderaan zo een tekst links naar organisaties die over het onderwerp handelen in de regio Rijnmond. Als u klikt op de informatieve tekst zijn er gerelateerde teksten te zien die u ook kunt raadplegen.  


Voor kinderen:

Dagbesteding voor volwassenen:


MEE helpt u verder
U kunt uw vraag telefonisch of via de mail stellen aan het informatie en adviesteam van MEE Rotterdam.  Of u maakt gebruik van de knop reageer.

U kunt hieronder zoeken naar organisaties die met dagbesteding te maken hebben.

Rubriek
Naam
Plaats
trefwoorden Klik hier voor een overzicht van de trefwoorden
Doelgroep
Leeftijdscategorie
Zoek