Ondersteuning bij leven met een beperking

Adresinfo en routebeschrijving (hoofd)vestiging Rotterdam

MEE Rotterdam
Schiedamse Vest 154  3011 BH Rotterdam
telefoon 010 282 11 11
('s avonds, 's nachts en in het weekend kunnen we u automatisch doorschakelen naar de SOS-telefonische hulpdienst als u dat wenst).

fax 010 282 11 86
teksttelefoon 010 414 38 92
e-mail: info@meerotterdam.nl

websites:
www.handicap.info
www.toegankelijk.rotterdam.nl
www.whizzquizz.nl

    Gebouw van MEE aan de Schiedamse Vest   Gebouw MEE voorzijde

Hoe kom ik bij MEE Rotterdam? 
Eenvoudige plattegrond met route naar Schiedamse Vest

Uitgebreide plattegrond

Bereikbaarheid met openbaar vervoer

 • Bus 32 (Schiedam Centrum - Noordereiland) stopt bij de halte Keizerstraat/Westblaak
 • Trams 1, 8, 20 en 23 stoppen bij de halte Churchillplein (ter hoogte van het Maritiem Museum)
 • Metro Erasmuslijn (Centraal Station - Slinge/Spijkenisse) of metro Calandlijn (Schiedam Centrum/Spijkenisse - Zevenkamp/Ommoord/Capelle a/d IJssel). Beide metro's stoppen bij de halte Beurs. Deze haltes liggen op ongeveer vijf minuten loopafstand van de Schiedamse Vest 154 (de metro is wel volledig rolstoeltoegankelijk, tram 20 gedeeltelijk, de overige trams en de bus niet).

  Bereikbaarheid met de auto

  U rijdt vanaf de snelwegen A20 of A16, of via de Erasmusbrug vanaf Rotterdam-Zuid, richting Rotterdam Centrum. Bij het Maritiem Museum rijdt u de Schiedamsedijk in. U neemt de eerste zijstraat, dit is de Schilderstraat/verlengde Witte de Withstraat. De eerste zijstraat is de Schiedamse Vest. Ons kantoor is gevestigd in het witte hoekpand.

  Voor de hoofdingang zijn een aantal parkeerplaatsen beschikbaar voor mensen in het bezit van een gehandicaptenparkeerkaart. In de Hartmanstraat tussen de Witte de Withstraat en de Westblaak (op ongeveer honderd meter van ons kantoor) is een grote parkeergarage.

  Parkeren met een chipknip
  In het centrum van Rotterdam kunt u bij parkeerplaatsen langs de kant van de weg alleen betalen met een chipknip. De automaten accepteren geen contant geld. Houd daar rekening mee als u ons een bezoek brengt.